1) Znajdujesz znajomego w poblizu, ktory ma chwile czasu i kupil SC2.
2) Przychodzi do Ciebie instalujecie SC2 i weryfikujecie instalke poprzez jego konto BN.
3) Znajomy idzie do domu a Ty logujesz sie do gry jako 'guest', ew. jak masz polska wersje to 'gosc' i grasz sobie kampanie.
Dalej to trzeba czekać na kerrigan, nie? Nie jestem pewien, ale chyba blizz mówił coś o roku czasu.
Póki co kampania super, klimatyczna, wręcz epicka. Niby to wszystko taki zwykły RTS, ale i nie do końca zarazem.
Demo jak ty grales ze nie pamietasz ile misji ominales? Omija sie 3 misje:
1) Na Agrii gdy ratuje sie kolonistow albo sie ich zabija.
2) Gdy ratuje sie Spectre z Toshem albo zabija je z Nova
3) Na Char lazi sie po labiryntach albo niszczy platforme w atmosferze.
Ja podejrzewam ze ta 1 misja ktorej Tobie i mnie brakuje to moze byc cos ukrytego, bo tak to by musialo 3 brakowac a nie 1
No raczej nie bardzo - tylko to jest babka ktora wykonuje taniec NE, na poczatku nawet planowali mozliwosc zblizenia na nia tak zeby na calym ekranie tanczyla, ale im przeszlo, jak chcieli znizyc granice wiekowa SC2
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum